150449340_3751710961562524_8666083092926933007_n.jpg
Winterfair kasteel Vosbergen Heerde

 

Een sfeervolle winterfair op het landgoed Vosbergen voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten…

 

Werkelijk van alles op het gebied van wol, handwerken, lifestyle homedecoratie en streekproducten…

 

Vrijdag 26 en zaterdag 27 november is er een Wollig Landleven fair rondom het kasteel Vosbergen in Heerde. Tientallen standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

 

Wol

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen. Ook de handwerkvrijplaats is aanwezig. Heeft u vragen op het gebied van breien, haken, verven of wat dan ook…u kunt bij de dames terecht. Schuif gezellig aan en neem eventueel uw breiwerk mee.

 

Landleven (lifestyle)

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

 

Streekproducten

Proef en geniet! Diverse standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land als bijvoorbeeld

diverse Veluwse en Groningse streekproducten, theesoorten, Kaas uit diverse streken, jams, honingsoorten teveel om op te noemen.

 

Dit alles vindt plaats op de prachtige locatie bij kasteel Vosbergen in Heerde. Als u passie en interesse hebt voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten, dan moet u dit niet missen. Sfeer, gezelligheid voor jong en oud.

 

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan deze winterfair van Wollig Landleven, namens de organisatie en standhouders.

 

Een bijzonder leuk programma:

Tijdens de fair is er een geweldig leuk programma  met o.a. een kinderkoor, het Koninklijkfanfare korps Wilhelmina Fanfare  (kerst ensemble), Een cultuurplein met zang en dans, workshops BBQ'en, er zijn rondleidingen op het landgoed, en nog veel meer.

 

We zien u graag bij Wollig Landleven kasteel Vosbergen Heerde.

 

Wanneer:

Vrijdag 26 november - 10:00 uur tot 21:00 uur

Zaterdag 27 november - 10:00 tot 16:30 uur


Waar:

Vosbergerweg 38

8181JJ Heerde.

De entree bedraagt 5,- p/p kinderen tot 14 jaar gratis.

 

Informatie: info@wolliglandleven.nl

www.wolliglandleven.nl

Via de website van Wollig Landleven kunt u tickets bestellen. Natuurlijk kunt u ook een ticket kopen bij de kassa.

 

VRIENDELIJK VERZOEK


Wollig Landleven respecteert de maatregelen die gesteld worden i.v.m. corona.  Wij willen ook graag dat u dat doet. We moeten publiek bij de ingang vragen om een QR code. Het gehele terrein wordt ruim ingericht dus u kunt gerust langkomen.

Alvast bedankt voor het begrip.

 

Wollig Landleven.