top of page
Weddings
Bezoek het Kasteel & Landgoed
Kasteel Vosbergen trouwzaal.jpg
Vergaderen

Ontdek Vergaderen in Stijl op Kasteel Vosbergen

Welkom op Kasteel Vosbergen, waar historische charme en moderne faciliteiten samenkomen om uw vergaderingen onvergetelijk te maken. Gelegen in het hart van een schilderachtig landschap, biedt ons kasteel een inspirerende achtergrond voor zowel kleine bijeenkomsten als grote conferenties.

 

Vergaderruimte

Onze vergaderruimte combineert authentieke kasteelsfeer met hedendaagse technologie. De ruimte is uitgerust met WiFi en kan in overleg uitgerust worden met audiovisuele middelen. 

 

Capaciteit

Kasteel Vosbergen kan groepen van verschillende groottes accommoderen. De voorkamer van kasteel Vosbergen leent zich perfect voor board meetings of kleinere teams tot 20 personen. Wij bieden flexibele opstellingen aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw evenement, van theaterstijl en u-vorm tot cabaret of een kringopstelling.

 

Catering en Extra Diensten

Geen vergadering is compleet zonder goede catering. Onze culinaire opties variëren van eenvoudige koffiepauzes tot volledige lunches en diners, bereid met verse, lokale ingrediënten. Speciale dieetwensen? Geen probleem, wij passen ons graag aan uw behoeften aan. Naast catering bieden wij ook teambuilding activiteiten aan die uw vergadering kunnen complementeren, zoals historische rondleidingen in het kasteel en wandelingen op het landgoed. 

 

Boek Uw Vergadering

Ervaar zelf de unieke vergaderlocatie van Kasteel Vosbergen. Neem contact met ons op om uw volgende vergadering te plannen of voor meer informatie over onze vergaderruimte en diensten. Wij kijken ernaar uit om u en uw team te verwelkomen.

Private Parties

Feesten en Partijen

Feesten.jpg
Prive feesten

U heeft de mogelijkheid om een prive feest of diner te organiseren op het landgoed. Wilt u een feest organiseren voor uw 30-jarige huwelijk, een 21 diner of een andere aangelegenheid? Neem contact met ons en bespreek de mogelijkheden. 

Corporate Events
Feesten vosbergen.jpg
Bedrijfsfeesten

Wilt u een diner geven voor uw bedrijf op een originele en historische locatie? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

bottom of page