top of page

PHOTO-2020-09-02-19-26-36.jpg
image004.png
Openluchtbios Heerde op Landgoed Vosbergen

Vrijdag 1 september 2023 - 19:00 - 23:00 l Film: Victoria & Abdul

 

Sinds enkele jaren wordt in Heerde bij Kasteel Vosbergen een openluchtbios georganiseerd. En dat is niet voor niets. Op deze prachtige plek op de veluwe proef je het rijke verleden uit de tijd dat kastelen en landgoederen door de welgestelden werden gebouwd. Zo blijkt uit de Heerderkrant van 1912 dat douariere de Baeaufort van Dedem de hofdame van koningin Emma was. Vanuit het nabije Pales Het Loo kwamen zij op bezoek bij Kasteel Vosbergen in Heerde. De familie Van Dedem bezit en bewoont nog steeds het Kasteel Vosbergen.

 

Terrein open: 19:00

Opening: 20:30 

Verwacht einde film: 23:30 (er is een pauze)

Filmticket: 9,75 euro p.p. - hiervoor krijg je een plek met stoel op het gazon achter Kasteel Vosbergen. Er zijn beperkt autoparkeerplekken beschikbaar. We vragen je zo veel mogelijk met de fiets of lopend te komen.


Tickets en eten & drinken kan je hier bestellen op de webshop van Vist Heeerde

Eten & Drinken

We hebben op het filmterrein verscheidene catering beschikbaar, zoals een barista en een bar met Italiaanse antipasti (hapjes)! We vragen je daarom om zelf geen eten en drinken mee te nemen. Al het eten en drinken dat je vooraf bestelt zetten we voor je klaar en kan je bij aankomst meenemen naar je plek.

bottom of page