top of page

Erik Peek Fotografie - Airvideo-0167.jpg
Landgoedwandelingen op Vosbergen

 

Ook deze zomer worden er weer landgoedwandelingen georganiseerd. Tijdens de wandeling hoort u meer over de geschiedenis, het heden en de toe komst van het landgoed, bezoekt u een deel van het huis en leert u over de flora en fauna en ande- re bijzonderheden. Na de wandeling wordt u ontvangen met een kop thee of koffie en een heerdenaartje, afhankelijk van het weer, binnen of buiten het kasteel.

 

Duur: wandeling + ontvangst: ca. 2 uur.

Aantal inschrijvingen per groep: maximaal 12 personen (de wandeling gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen; minimaal 6/8 personen). Individuele of groepsinschrijving is ook mogelijk. Bij groepsinschrijving is uitbreiding van het arrangement met lunch, high tea of high wine mogelijk.

Datum/tijd:

- Zaterdag 22 juli

- Zaterdag 5 en 19 augustus

- Zaterdag 2 en 16 september

Tijd: 13:00 uur.

Kosten: 15,- euro pp. (Uw betaling is uw reservering). Inclusief koffie & wat lekkers. Let op, uw betaling is uw reservering.

Aanmelden: via j.kamerlinghonnes@gmail.com.

 

Verzamelpunt: het voorplein van Kasteel Vosbergen. De inkomsten van de Landgoedwandeling zijn geheel bestemd voor de instandhouding van het landgoed. Als de regen, zonder onderbreking, écht met bakken uit de hemel valt, gaat de wan- deling helaas niet door en wordt deze verplaatst naar een ander tijdstip. Geld wordt geretourneerd. Niet opdagen van een inschrijver: geen geld terug. Afbellen tot 3 dagen vóór de Landgoedwandeling: geld terug.

bottom of page