top of page

Erik Peek Fotografie - Airvideo-0167.jpg
Landgoedwandelingen op Vosbergen

 

Het kasteel Vosbergen in Heerde is een goed bewaard voorbeeld van een 17e-eeuws edelmanshuis. Dit huis en het omringende landgoed zijn particulier eigendom en voor een groot deel nog in oorspronkelijke staat. Het geheel is een rijksmonument. Vorig jaar werd het 400-jarig bestaan gevierd!

Landgoed Vosbergen is ook bekend van de Tv-serie ‘Liefde voor het landgoed’, die momenteel bij Max te zien is. 

 

Ook in 2024 worden er weer landgoedwandelingen georganiseerd. Tijdens deze wandeling hoort u meer over de geschiedenis, het heden en de toekomst van het landgoed, bezoekt u een deel van het huis en leert u over de flora en fauna, het bekenstelsel en andere bijzonderheden. Na de wandeling wordt u ontvangen met een kop thee of koffie met iets lekkers.

Duur van de ontvangst en wandeling is ongeveer twee uur. Aantal inschrijvingen per groep maximaal 12 personen (de wandeling gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen; minimaal 6 personen).

 

Duur: wandeling + ontvangst: ca. 2 uur.

Aantal inschrijvingen per groep: maximaal 12 personen (de wandeling gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen; minimaal 6/8 personen). Individuele of groepsinschrijving is ook mogelijk. Bij groepsinschrijving is uitbreiding van het arrangement met lunch, high tea of high wine mogelijk.

Datum/tijd, zaterdagen:

- 18 mei

- 8 juni

- 22 juni

- 6 juli

- 20 juli

- 17 augustus

- 31 augustus

Tijd: 13:00 uur.

Kosten: 15,- euro pp. (Uw betaling is uw reservering). Inclusief koffie & wat lekkers. Let op, uw betaling is uw reservering.

Aanmelden: via j.kamerlinghonnes@gmail.com.

 

De wandeling start om 13:00 uur op het voorplein van het Huis Vosbergen (Vosbergerweg 38, 8181JJ, Heerde). De inkomsten van de landgoedwandeling zijn geheel bestemd voor de instandhouding van het landgoed. Bij te slecht weer gaat de wandeling niet door en/of wordt deze verplaatst naar een ander tijdstip. Eventuele betaling wordt dan geretourneerd.

Bij groepsinschrijving is uitbreiding van het arrangement met lunch, high tea of high wine mogelijk. Individuele of groepsinschrijving op andere data is in overleg ook mogelijk.

bottom of page