top of page

Kasteel Vosbergen voorplein.jpg
Een prachtige locatie voor wol, lifestyle en streekproducten

Een sfeervolle zomerfair op het landgoed Vosbergen voor mensen met possie voor wol, lifestyle en streekproducten. Werkelijk van alles op het gebied van wol, handwerken, lifestyle homedecoratie en streekproducten. 

8 juli is er een Wollig Landleven Zomerfair rondom kasteel Vosbergen. Tientallen standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

Wol

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen. 

Landleven (lifestyle)

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, varierend van kleding tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrade te geven met nieuwe docoraties.

Streekproducten

Proef en geniet! Diverse standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land als bijvoorbeeld Veluwse en Groningse streekproducten, theesoorten, kaas, jams honingsoorten - teveel om op te noemen. 

Dit alles vindt plaats op de prachtige locatie bij kasteel Vosbergen in Heerde. Als u passie en interesse hebt voor wol, landleven en streekproducten dan mag u dit niet missen. Sfeer en gezelligheid voor jong en oud! Tijdens de fair is er een geweldig leuk programma en er zijn rondleidingen op het landgoed, en nog veel meer.

De entree van de fair bedraagt €5,- per persoon, kinderen tot 14 jaar zijn gratis. 

 

Wanneer:

Zaterdag 8 juli - van 11:00 - 17:00 uur 


Waar:

Vosbergerweg 38

8181JJ Heerde.

De entree bedraagt 5,- p/p kinderen tot 14 jaar gratis.

 

Informatie: info@wolliglandleven.nl

www.wolliglandleven.nl

Via de website van Wollig Landleven kunt u tickets bestellen. Natuurlijk kunt u ook een ticket kopen bij de kassa.

bottom of page