top of page

Kasteel Vosbergen voorplein.jpg
Een prachtige locatie voor wol, lifestyle en streekproducten

 

Een sfeervolle winterfair op het landgoed Vosbergen voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten…

 

Werkelijk van alles op het gebied van wol, handwerken, lifestyle homedecoratie en streekproducten…

 

Vrijdag 1 en zaterdag 2 juli is er een Wollig Landleven fair rondom het kasteel Vosbergen in Heerde. Tientallen standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

 

Wol

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen. Ook de handwerkvrijplaats is aanwezig. Heeft u vragen op het gebied van breien, haken, verven of wat dan ook…u kunt bij de dames terecht. Schuif gezellig aan en neem eventueel uw breiwerk mee.

 

Het voorterrein zal wordt hoofdzakelijk ingericht als “foodplein” met diverse foodtrucks. U zult een goede indruk krijgen van wat er allemaal rondom kasteel afspeelt om het in goede staat te houden. Ook zal er uitgebreid uitleg gegeven worden over de historie van het kasteel tot en met de dag van vandaag. U kunt ook deelnemen aan een bezichtiging. Hiervoor kunt u zich ter plekke inschrijven.

Op het terrein achter het kasteel, genaamd de Bongerd, vindt u tientallen kramen. Vele standhouders zullen met passie en gedrevenheid hun producten en waren op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten aanbieden. In de boomgaard is een HandwerkVrijplaats waarin iedereen kan aanschuiven om te handwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. U zult versteld staan van de diversietijd, kwaliteit en specialiteiten op de fair. 

De entree van de fair bedraagt €5,- per persoon, kinderen tot 14 jaar zijn gratis. 

 

Wanneer:

Vrijdag 1 juli - 11:00 uur tot 21:00 uur

Zaterdag 2 juli - 10:00 tot 16:30 uur


Waar:

Vosbergerweg 38

8181JJ Heerde.

De entree bedraagt 5,- p/p kinderen tot 14 jaar gratis.

 

Informatie: info@wolliglandleven.nl

www.wolliglandleven.nl

Via de website van Wollig Landleven kunt u tickets bestellen. Natuurlijk kunt u ook een ticket kopen bij de kassa.

 

bottom of page