PHOTO-2020-09-02-19-26-36.jpg
image004.png
Visit Heerde en Landgoed Vosbergen organiseren Franse Openluchtbios

 

Vrijdagavond 27 augustus kan je weer buiten genieten van een mooie film op het gazon achter Kasteel Vosbergen. De film Hors Normes (the specials) met humor, confronterende situaties en een betekenisvol verhaal wordt vanaf 20:30 uur vertoond.

De film Hors Normes vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart. Het is de nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van Intouchables).

Buiten samen genieten

De filmtickets voor de Openluchtbios Heerde zijn van tevoren te koop in de webshop op visitheerde.com. Van tevoren kan je ook in de webshop van Visit Heerde een bestelling plaatsen bij de catering van Vosbergen. Een Frans Plankje van Keurslager Uit de Bosch, popcorn of een koud drankje: het zal voor je klaar staan bij aankomst.
 

Maatregelen

De organisatie draagt erg veel zorg voor de mogelijkheden om 1,5 meter afstand te houden tijdens aankomst, tijdens de film en tijdens vertrek. Ze vraagt het publiek hier ook aan te denken tijdens het bezoek aan de Openluchtbios. Je helpt ze door op tijd te komen, de instructies van de hosts en bebording op te volgen en door 1,5 meter afstand te houden. Er staat een stoel voor je klaar als je een ticket hebt en de organisatie zal je die wijzen.

Over Cinetree

Een film kiezen werd dit jaar weer in samenwerking gedaan met Cinetree. Vorig jaar maakte de film Into the wild veel indruk en dit jaar is er weer gekozen voor een film die een blijvende indruk achterlaat. Cinetree selecteert elke maand 15 films en documentaires die je raken of inspireren. Films die altijd langer bijblijven dan dat ze duren. Op hun website cinetree.nl vind je sprekers en mooie verhalen die de films inleiden.

 

Informatie

Tijden: 27 Augustus 2021 | Terrein open: 19:30 uur | Opening: 20:30 uur | Verwacht einde film: 23:00 uur.
 

Locatie: Landgoed Vosbergen. Vosbergerweg 38, Heerde.
 

Filmticket: € 8,50 per persoon. Hiervoor krijg je een plek met stoel op het gazon achter kasteel Vosbergen.


Meer informatie: e-mail naar marketing@visitheerde.com. Bekijk hier de trailer van de film.